top of page

Welcome

united-kingdom.png
line.png

Het festival en de competitie, volledig gericht op nieuwe muziek en klavecimbel, Prix Annelie de Man, is terug voor de 6e editie! Het zal plaatsvinden van 29 november tot 3 december 2023 in Orgelpark in Amsterdam en biedt een kleurrijk programma vol hedendaagse muziek, zowel van Nederlandse als internationale componisten, opkomende sterren en gevestigde namen. Het evenement zal verschillende wereldpremières bevatten, Black Pencil als ensemble in residence, een competitie voor jonge hedendaagse klavecimbelpioniers, een componistenwedstrijd, een symposium over het instrument in de context van de 21e eeuw en meer!

 

Tickets zijn nu te koop, kom onze levendige muzikale gemeenschap versterken!

Annelie de Man was niet alleen een briljant musicus, maar ook vooraanstaand docente die bij vele clavecinisten en componisten belangstelling voor hedendaagse literatuur voor het instrument stimuleerde.

 

33937-annelie.jpg

ANBI-status
De Annelie de Man Foundation heeft de  ANBI-status. Dit houdt in dat schenkingen aan de stichting fiscaal aftrekbaar zijn. De stichting zal de donaties aanwenden voor onder anderen de kosten het tweejaarlijks concours voor clavecinisten en componisten. Donaties worden zeer gewaardeerd. U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL82INGB0006017200, t.n.v. Stichting Annelie de Man, onder vermelding van 'donatie'.

bottom of page